چاپ خبر
دبستان دخترانه کوشا چهارشنبه, ۰۷ دی ۱۳۹۰
خواص كشمش
انگور خشك شده كه همه به نام كشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. كشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده بود.

كشمش در روم به عنوان جایزه برای افرادی كه محل های عبادت را تزیین می كردند و برای برندگان مسابقات ورزشی استفاده می شد...

انگور خشك شده كه همه به نام كشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. كشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده بود.

كشمش در روم به عنوان جایزه برای افرادی كه محل های عبادت را تزیین می كردند و برای برندگان مسابقات ورزشی استفاده می شد.

فواید كشمش

1- كشمش، میوه خشك مغذی است و مانند دیگر خشكبارها در تمام سال یافت می شود. یك غذای پر انرژی، كم چرب و كم سدیم می باشد.

بنابراین برای افرادی كه رژیم های كم سدیم را باید رعایت كنند، خوردن كشمش بسیار مفید می باشد.

2- كشمش دارای خاصیت آنتی اكسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می كند.

3- كشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوكی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.

4- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.

5- كشمش باوجودی كه شیرین و چسبناك می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشك از فساد دندان جلوگیری می كند. كشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.

6- كشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، كلسیم و ویتامین B در كشمش موجود است.

7- كشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد. 600 گرم كشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می كند. 100 گرم كشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیكه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.

8- كشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اكسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.

9- فیبر باعث جلوگیری از سرطان كولون، كمك در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین كنترل قند خون را می شود.

10- كشمش را به گوشت اضافه كنید تا مقدار چربی غذا را كم كند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را كاهش دهد.

11- آنتی اكسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می كاهد.

12- كشمش از سرطان جلوگیری می كند.

13- كشمش میزان LDL یا كلسترول بد را در خون كم می كند و باعث كاهش بیماری قلبی می گردد.

14- اگر به مدت 4 هفته هر روز كشمش مصرف كنید، آنتی اكسیدان در خون افزایش و كلسترول بد ( LDL) كاهش می یابد.

15- كشمش موجب كاهش استرس می گردد.

16- این میوه خشك باعث عملكرد صحیح رگ های بدن می شود.

17- كشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید، 6-5 عدد كشمش را خیس كنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.

18- تحقیقات نشان داده است كه ورزشكارانی كه قبل و در حین ورزش، حدود یك فنجان كشمش مصرف می كنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می كنند.

19- كشمش به علت داشتن قند فروكتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و كاهش وزن نیز می باشد.

20- كشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است.

21- كشمش باعث تقویت اعصاب می شود.

22- كشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می كند.

23- با خوردن كشمش، غضب را از خود دور كنید.

24- كشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.

25- كشمش، دهان را خوشبو می كند.

26- كشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را كم می كند.

پس از همین حالا، كشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه كنید و از خوردن آن لذت برید.

بهتر نیست به جای مصرف شیرینی و شكلات، این میوه خشك شیرین و مغذی را به كودكان خود بدهیم؟

انتهای پیام/.